Om oss

DET HÄR ÄR PLATSEN

FÖR STORA IDÉER

 

Vi vill hjälpa Er att nå era drömmars hus.

 

Varsamt och hållbart är de två riktlinjer vi vill arbeta efter. Detta mår både kund och hus bra av. Därför vill vi bygga varsamt och inte förstöra husets karaktär. Vi vill anpassa byggmetoderna efter husets ålder och samtidigt bygga klimatsmart efter dagens krav. Kontakta oss för kosnadsfri offert.

FÖNSTERHANTVERK

EFTER ERA ÖNSKEMÅL

 

Information från vår fönsterleverantör - Älvdalsfönster

Älvdalsfönster har specialiserat sig på fönstertillverkning av träfönster och fönsterdörrar i allmoge efter kundens krav och önskemål. Det har de gjort sedan 1924 och vi är därför ett bra val för dig som ska byta fönster, både i gamla och nya hus. Deras fönstertillverkning är kundstyrd och alla fönster vi tillverkar är på beställning. Det betyder att du som ska köpa fönster inte behöver anpassa dig efter några specifika mått, Älvdalsfönster bygger de fönster du vill ha. Alla våra fönster och fönsterdörrar har fem års garanti på funktion och material.

 

Sortiment som passar alla.

Ska du byta fönster? Hos oss kan du måttbeställa allmogefönster och fönsterdörrar. Vårt sortiment innefattar fasta fönster, sidohängda fönster samt utåt- och inåtgående fönster och fönsterdörrar. Vi erbjuder ett flertal olika specialglas, som isolerglas, lågemmissionsglas, solskyddsglas, ljudreducerande glas, kulturglas och ornamentsglas.

 

Hantverk och Tradition

Älvdalsfönster AB grundades redan 1924 av Anton Peterson och är ett av Sveriges äldsta fönsterföretag. Idag drivs företaget av den fjärde generationen Peterson.

Bilden till höger visar fönstertillverkning tidigt på 1900-talet.

 

Älvdalsfönster värnar om det gedigna hantverket med moderna tillverkningsmetoder.

Detta garanterar en hög kvalitet och lång livsländ på träfönster och fönsterdörrar ni köper hos oss.

Byggkultur i Malmköping AB

070-4021125 0790-790082

Pontus Niklas

Copyright @ All Rights Reserved